събота, 29 август 2009 г.

Красиви крака за всяка жена

http://i.rozali.com/photos/11370_0.jpgКрасивите крака са дълги и стройни – това е наложеното схващане, което комплексира дамите с не толкова дълги и стройни крака. Всъщност красиви крака може да има всяка жена – с движение, правилно хранене и козметични грижи.

Удобни обувки за красиви крака
Неудобните обувки са най-голямото зло за краката. Причиняват болезнени червени петна, дебели мазоли и мъртва кожа, дори кокоши тръни. Носете високи токчета при специални случаи, защото ако „живеете“ в тях, ще повредите краката си и ще имате проблеми със стойката.

Освен това те може да скъсят мускулите на глезените, които ще започнат да изглеждат подути. Носенето на тесни обувки също може да доведе до подуване и изкривяване на големите пръсти и възпаляване на чувствителните стави.

За да избегнете увреждания с времето, носете защитни подложки или ортопедични стелки. Ако имате дебели глезени, избягвайте ниските, тънки токчета и се придържайте към обувки с танк подметка – в тях те ще изглеждат по-тънки и по-женствени.

Повече движение за красиви крака

За тонизиране на краката ходете пеша при всяка възможност. Полезно е всяко движение, което активира „помпата“ на вените и мускулите в прасците. Кръвният поток се засилва и се изтласква от краката към сърцето.

0 коментара:

Публикуване на коментар

 

Най-новитe спортни новини и оште нешто Copyright © 2009 NeMaM_DuMi Всички права запазени